Fazenda

informacija apie franšizę

franšizės aprašymas

„Fazenda“ – tai Latvijoje itin populiarių „Casual dining“ restoranų prekės ženklas. Šio išskirtinių restoranų tinklo istorija prasidėjo 2010 metais, kai buvo atidarytas pirmasis „Fazenda“ restoranas Rygoje. Klientų vertinama restorano koncepcija ir pelningas verslo modelis paskatino „Fazenda“ išmėginti jėgas už Latvijos ribų.

„Fazenda" yra visapusiško aptarnavimo restoranai, kurie pasižymi:

  • jaukia atmosfera ir gerai apgalvotu patalpų išplanavimu;
  • moderniu ir multikultūriniu meniu;
  • specialiais sezoniniais meniu pasiūlymais;
  • iš vietinių gamintojų perkamų natūralių produktų naudojimu;
  • savo kepyklėle;
  • įvairiomis pobūvių ir švenčių organizavimo galimybėmis;
  • prieinamomis kainomis;
  • draugišku ir profesionaliu personalu;
  • orientacija į ilgalaikį bendradarbiavimą su restoranų svečiais ir partneriais.

Restorano „Fazenda“ franšizės gavėju verta būti dėl:

  • mažų pradinių investicijų, reikalingų restorano įkūrimui;
  • gero pelningumo, kurį pasieksite įdiegę jau rinkoje patikrintą ir nuolat tobulinamą restoranų valdymo modelį;
  • greito atsipirkimo, nes planuojama metinė investicijų grąža gali viršyti 30% (neįskaitant pajamų iš pobūvių ir privačių švenčių organizavimo), o tai reiškia, jog restoranas gali pilnai atsipirkti mažiau negu per 3 metus*!

* Šis atsipirkimo periodas yra įvertintas remiantis istoriniais esamų „Fazenda" restoranų finansiniais rodikliais. Mūsų verslo plėtros specialistai padės Jums parengti Jūsų miesto ir rinkos situacijai pritaikytą verslo planą.

savarankiškų padalinių skaičius

Šiuo metu veikia 3 „Fazenda“ restoranai trijuose Latvijos miestuose. 

veikiančio padalinio nuotrauka
informacija franšizės gavėjams

pagalba franšizės gavėjui

  • Pirminiai ir periodiniai darbuotojų mokymai;
  • Visapusiška pagalba patalpų pasirinkimo ir išplanavimo restorano įrengimo ir veiklos pradžios metu;
  • Išsamus restorano valdymo procesų, procedūrų ir standartų žinynas;
  • Pagalba pasirenkant ir derantis su tiekėjais;
  • Reguliarūs meniu atnaujinimai ir susijusi dokumentacija;
  • Rinkodaros įrankiai ir palaikymas;
  • Nuolatinės konsultacijos visais kasdieninės veiklos klausimais.

preliminarios investicijos

  • Būtinosios pradinės investicijos restorano atidarymui: 150 000 Eur;
  • Pradinis franšizės mokestis: 25 000 Eur;
  • Periodinis franšizės mokestis: 5% nuo gaunamų pajamų;
  • Franšizės sutarties galiojimo laikotarpis: 10 metų.

pagrindiniai reikalavimai

  • Patirtis viešojo maitinimo verslo sektoriuje;
  • Klientų aptarnavimo ir rinkodaros principų išmanymas;
  • Pasirengimas visapusiškai įsitraukti į savo kaip franšizės gavėjo verslą;
  • Ambicijos kurti ir plėtoti sėkmingą verslą;
  • Finansinis pajėgumas.

informacija apie franšizės davėją
detalesnė informacija

Norėdami gauti detalesnę informaciją, užpildykite žemiau esančią formą, kuri bus nusiųsta tiesiogiai Fazenda.

žinutė
Vardas ir pavardė *
Miestas *
Tel. nr. *
El. pašto adresas *

visi straipsniai

skaitomiausi

Franšizių katalogo informacinį turinį pateikia franšizės davėjai. Portalo kūrėjai pasilieka teisę kontroliuoti franšizių kataloge pateikiamą informacinį turinį. Jeigu pastebite, kad pateikti duomenys yra klaidingi, prašome susisiekti su mumis.